![]() |
Elif,Lam Ve Mim...(Kuran'ın En Büyük Sırrı)
Enbiya / 10
Andolsun,size öyle bir kitap indirdik ki sizin bütün şanınız ve şerefiniz ondadır...Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız!.. A'râf / 187 Sana kıyametin ne zaman kopacağını soruyorlar. De ki: "Onun bilgisi ancak Rabbimin katındadır. Onu vaktinde ancak O (Tanrı) ortaya çıkaracaktır. O göklere de, yere de ağır basmıştır. O size ancak ansızın gelecektir." Sanki senin ondan haberin varmış gibi sana soruyorlar. De ki: "Onun bilgisi sadece Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bilmiyorlar..." Tevbe / 64 Münafıklar, kalplerinde olan şeyleri, yüzlerine karşı açıkça haber verecek bir sûrenin üzerlerine indirilmesinden çekinirler...De ki: “Siz alay ede durun! Allah, çekindiğiniz o şeyi ortaya çıkaracaktır!..” Tâ-Hâ / 15 “Kıyamet mutlaka gelecektir.Herkes işlediğinin karşılığını görsün diye, neredeyse onu gizleyecek (geleceğinden hiç söz etmeyecek)tim...” Ahzâb / 63 İnsanlar sana kıyametin vaktini soruyorlar. De ki: “Onun ilmi ancak Allah katındadır.” Ne bilirsin, belki de kıyamet yakında gerçekleşir... İsra / 51 “Yahut aklınızca, diriltilmesi daha da imkansız olan başka bir varlık olun, (yine de diriltileceksiniz.)” Diyecekler ki: “Peki bizi hayata tekrar kim döndürecek?..” De ki: “Sizi ilk defa yaratan...” Bunun üzerine başlarını sana (alaylı bir tarzda) sallayacaklar ve “Ne zamanmış o?” diyecekler... De ki: “Yakın olsa gerek!..” Şûrâ / 17 Tanrı,hak olarak Kitab’ı ve mizanı(ölçü) indirendir. Sen nereden bileceksin belki de o saat (kıyamet) yakındır... Yanlış duymadınız..Mukatta harflerin şifresi kırıldı...Bunu internette aramayın;çünkü ilk kez buraya:.... koyuyorum linki...Bu şifre kolay çözülmedi.3 aylık zorlu bir çalışmanın sonucu...Toplam 60 sayfa.İçinde neler var:kısaca yazayım: -Dünya tarihindeki,en önemli kıyamet kehânetleri...(Hadislerdeki alâmetlerden Nostradamus'a...) -Amerika'nın,Ay'a inişinde yaşanan Ufo olayının tamamı...(sansürsüz...) -Ufoların gerçekte kim olduğu...Çok şaşıracaksınız...(sayısal olarak kanıtlandı...) -Hz. Muhammed'in vefatı(632)'den başlayan,1943'te biten Kuran takvimi... -Evrenin yaratılış tarihi...(Büyük patlama/Bigbang...) -Şeytanın yaşı ve mekânı... -İnsanın yaratılış tarihi... -2.Dünya Savaşı,İsrail'in Kuruluşu,Ay'a çıkış... -Ve kıyamet tarihi!!... Bu tarihlerin yarısı,Kuranda 29 surenin başında geçen mukatta:yani bir mana ifade etmeyen manasız harflerin(hepsi 3 tane değil tabi:Elif-Lam-Mim-Ra-Sad-Kaf-Ha-Ya-Ayn-Ta-Sin-Nun),anahtar sayısının bulunmasıyla çıkarıldı.Bu anahtar sayıyı çok kolay buldum.Toplam 12 mukatta(manasız) harfin,Kurada geçtiği 29 surenin ayet sayılarını topladım=2743.Bu sayıyı temel alarak hesapları yaptım.Belgenin içinde yazılanları görünce,hesapların nasıl çok kolay,basit biçimde yapıldığını göreceksiniz. Ne ebced hesabı,ne kombinasyon,ne türev,ne de zorlama yöntemler var..Sadece mantıklı 4 işlemler... Kıyamet tarihi 10 farklı basit yöntemle hesaplandı ve akılalmaz biçimde 10 sonuç da aynı tarihi veriyor!!!... alıntı. |