![]() |
Framboazlı Cheese Cake Tarifi
Malzemeler : 2 paket eti burçak 150 gr margarin 1 bardak katı yoğurt 1 su bardağı toz seker 3 yumurta 1 paket vanilya 1 kutu krem peynir 2 paket donmuş framboaz 2 bardak vişne suyu 2 çorba kaşigi nişasta Yapılışı : Bisküvileri blendirda ezin. 150 gr. eriyen margarin ile karıştırın ve yuvarlak tart kalıbına yayın. 1 bardak yoğurt, 1 bardak şeker, 3 yumurta, 1 paket vanilyayı iyice çırpın sonra krem peyniri ilave edin, bisküvilerin üzerine bu karışımı dökün ve fırında 25 dk. pişirin. Diğer tarafta 2 paket framboazı çırpın, 2 bardak vişne suyu, 2 çorba kaşiği şeker , 2 çorba kaşiği nişastayı pişirin. Fırından çıkarttığınız tart soğuyunca pişirdiğiniz karışımı üzerine dokün, en az 24 saat dolapta bekledikten sonra servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.