![]() |
Düğün Yemekleri Tarifi
[/b] Malzemeler • 500 gr. Gerdan • 1 adet Havuç • 1 adet kuru soğan • 3 diş sarmısak • 1/2 demet maydanoz • 5 yemek kaşığı margarin • 3 yemek kaşığı un • 2 adet yumurta sarısı • 1/2 limon • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber • Tuz • Karabiber Tarif Havucu soyup büyük parçalara ayırın. Soğan ve sarımsakları soyun. Soğanı dörde bölün. Maydanozu ayıklayıp iri iri doğrayın. Gerdanı soğan, havuç, sarımsak, maydanoz, 6 su bardağı su ve bir tutam tuz ile birlikte tencereye koyup 2 saat pişirin. Suyun üzerinde oluşacak köpükleri delikli kepçeyle alın. Pişme süresinin sonunda elde ettiğiniz et suyunu bir kaba süzüp aldıktan sonra pişirdiğiniz gerdanı elinizle küçük parçalara ayırın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.