![]() |
Erkan Usta'dan Kuzu Kavurma Tarifi
Malzemeler : 100 gr. Kuzu Eti ( kavurmalık kuzu koldan kuşbaşı) 3 Adet Limon, kabukları soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış 1 Adet orta boy soğan 1 Yemek kaşığı Kuru Nane 1 Yemek kaşığı Kekik 2 Yemek kaşığı Sıvı Yağ tuz, biber Yapılışı : Yağı tavada kızdırın. İçine ince doğranmış soğanı koyup hafif ateşte pembeleştirmeden biraz çevirin. İçine eti ekleyip kavurun. Suyunu salıp tekrar çekince limonları ekleyim. Bir dakika daha pişirip kekik, nane, tuz ve biberini ekleyin.Yanında patates kızartması veya pilavla servis edin. AFIYET OLSUN! |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.