![]() |
Kanat İzgara Tarifi
[/b] Malzemeler • 9 adet tavuk kanadı • 2 adet sivribiber • 1 su bardağı yoğurt • 4 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı şeker • 2 çorba kaşığı zeytinyağ • 2 çorba kaşığı salça • 2 çorba kaşığı limon suyu • 1 çorba kaşığı kimyon, kırmızıbiber • 1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber Tarif Derince bir kap içine sivribiber hariç tüm malzemeyi boşaltın. Tavuk kanatlarını bu karışıma buladıktan sonra bir gece bekletip tadını içine çekmesini sağlayın. Sivribiberleri kalın kalın doğrayın. Şişlere sırayla bir kanat bir sivribiber geçirip dizin. fırında 10 -15 dk. kadar pişirip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.