![]() |
Bademli Tavuk Tarifi
[/b] Malzemeler • 200 gr tavuk göğsü (ince şeritler halinde dilimlenmiş) • 1 tane havuç (ince ve yuvarlak kesilmiş) • 4 tane taze soğan (yalnızca yeşil kısımları kullanılacak) • 50 gr mantar • 50 gr soyulmuş badem • 4 çorba kaşığı mısır nişastası • 1 çay kaşığı karbonat • 1/2 çay bardağı sıvı yağ • 1 çorba kaşığı şeker • 2 diş ezilmiş sarımsak • Tuz • Karabiber Tarif İnce şeritler halinde kesilmiş tavuk etleri, 2 çorba kaşığı nişasta, bir tutam beyaz biber ve karbonat ilave edilerek yaklaşık bir saat marine edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.