![]() |
Safran Specıal Tarifi
[/b] Malzemeler ? 1 ad tavuk göğsü ? 4 ad kültür mantarı ? 1 ad çarliston biber ? 1 yemek kaşığı mısır ? 1/2 rendelenmiş havuç ? 1 çay bardağı çiğ krema ? 1 fiskegen daha az SAFRAN Tarif Tavuk göğsünü kuşbaşı sekline doğrayarak pembeleşene kadar pişiriyoruz. Üzerine mantarları, küp doğranmış biberleri ilave ederek 1-2 dakıka çeviriyoruz. Mısır,rendelenmiş havuç,safran ve kremayı ekleyerek 5 dak. kaynatıyoruz.Yemeğimizi bir servis tabağının ortasına alıp etrafını pilav,patates kızartması ve mevsim sebzeleri ile süsleyerek servis yapıyoruz . AFİYET OLSUN. Not: Miktar artırabilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.