![]() |
Kestane Püreli Milföy Pastası Tarifi
[/b] Malzemeler • 300 gr. kestane, • 1 su bardağı toz şeker, • 4 parça milföy hamuru, • 3 çorba kaşığı pudra şekeri, • 1 çay bardağı süt. Tarif Kestaneleri suduktan sonra haşlayın.Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın.Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin.Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm.kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın.Fırın tepsisinde 25 dk. kadar pişirip soğutun.Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun. Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın.Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.