![]() |
Piliç Jambona Sarılı Şehriye Salatası Tarifi
[/b] Malzemeler • 2 Adet Tabaklı Piliç Jambon • 200 gr arpa şehriye • 1 Adet domates • 2 Adet taze soğan • Yarım demet maydanoz • 2 yemek kaşığı zeytinyağı • ½ limon suyu • Tuz, Karabiber Tarif Derin bir tencere içine arpa şehriyeleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzmüş olduğunuz şehriyelerin içerisine küçük küçük doğramış olduğunuz domates, maydanoz, taze soğan, tuz, karabiber ve iki yemek kaşığı limon suyunu ekleyip iyice karıştırın. Düz bir zeminde Jambonların içine, hazırlamış olduğunuz harçtan bir miktar koyarak sarın. Yeşil soğan yaprakları ile bağlayın ve marul yapraklarıyla servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.