ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Tas Kebaplı Pilav Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=257065)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 12:17 PM

Tas Kebaplı Pilav Tarifi
 

[/b]

Malzemeler

• 2 bardak pirinç
• 3 bardak sıcak su
• 250 gr kemiksiz kuşbaşı koyun eti
• 1 baş soğan
• 1 orta boy domates veya yarım kaşık salça
• 2 yemek kaşığı margarin
• 1?2 küçük havuç
• Tuz? karabiber







Tarif
1. Eti, kıyılmış soğan ve yağla ateşe koyun. Suyunu çekip kavrulmaya başlarken doğranmış domates veya salça katın. 5 dk sonra yeterince sıcak su, tuz ve karabiber koyup kısık ateşte pişirin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.