![]() |
Etli Patates Dolması Tarifi
[/b] Malzemeler • 100 gr. kuşbaşı et, • 3 adet taze soğan, • 2 adet domates, • Yarım demet maydonoz, • 2 diş sarımsak, • 4 adet patates, • 2 çorba kaşığı tereyağ, • Tuz, karabiber, kekik Tarif Patateslerin içlerin oyun.Fırında 5 dk. kadar pişirin.Tavaya tereyağını,sivribiberi,taze soğanı,sarımsağı ve etleri koyup kavurun.Domatesleri ve baharatları ekleyip 5 dk. pişirin.En son maydonozları ekleyin. İçlerini boşaltmış olduğunuz patateslerin içine kavurduğunuz etli karışımdan koyup fırında 180 dercede 15 dk. kadar pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.