![]() |
İzgara Tavuk Tarifi
[/b] Malzemeler • 6 parça tavuk gögsü ve budu(derisi çıkarılmamış) Marinad: • 2 tatlı kaşığı domates salçası • 1 çay kaşığı kırmızı biber • 1 diş sarmısak • 1 tatlı kaşığı şeker • 1 tatlı kaşığı hardal • 1 tatlı kaşığı tuz • Biraz çili baharatı • 3 yemek kaşığı tereyağı Tarif 1. Tavuk etlerinin üzerlerine çatal batırın. Marinadın gereçlerini bir kapta karıştırın. Eritilmiş yağ katın. Etleri marinadda 20-25 dakika bekletin. 2. Tavuk etlerini resimde görüldüğü gibi grill tavasına yerleştirin. 20-25 dk pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.