![]() |
Kefal Fırında Tarifi
[/b] Malzemeler • 500 ml. (2 su bardağı) su • 1 demet maydanoz • 2 diş karanfil • 75 ml. (5 çorba kaşığı) zeytinyağı veya ayçiçek yağı • 1 kg Kefal (ayıklanıp halka şek. doğranmış) • 300 gr. soğan (rendelenmiş) • 300 gr. domates (rendelenmiş) • 2,5 çorba kaşığı limon suyu • 1/2 çay kaşığı tuz • Karabiber Tarif Önceden fırını 170 dereceye getirip, ısıtın. Bir kapta 2 su bardağı suyu, maydanoz ve karanfili koyup, su yarı yarıya çekinceye kadar kaynatın, süzdürün. Zeytinyağı ya da ayçiçek yağını ilave edip karıştırın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.