![]() |
Piliç Floratin
* İçindekiler: fileto tavuk göğüsü 3 adetıspanak 300 gr.sıvı yağ 2 yemek kaşığıtuzkürdan 6adet1 baş soğan Hazırlanışı: 1-)önce ıspanaklar sıvı yağda soğanla beraber kavrulur 2-)daha sonra fırın tepsisine yerleştirilmiş olan fileto tavukların içine eşit miktarda dağıtılır 3-)tavuklar dürüm şeklinde sarılarak kürdan ile tutturulur 4-)tavukların üstüne çok az miktarda sıvı yağ sürülür 5-)tavuklar kızarıncaya kadar fırında pişirilir 6-)pişen tavuklardan kürdanlar çıkartılır 7-)birer parmak genişliğinde doğranır8-)pilav ile beraber servis edilir Kaynak: birtabak.com |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.