ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Piliç Sarma (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256735)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:13 PM

Piliç Sarma
 

Malzemeler:

2 adet piliç biftek

1 adet havuç

6-7 sap maydanoz

1 çorba kaşığı sıvıyağ

2 diş sarmısak

2 çaykaşığı köri

Tuz

Yağlı kağıt

















Pişirme Süresi:

30 dak.

2 Kişilik







Hazırlanışı:

Piliç biftekleri enlemesine bıçakla ikiye kesin, ama iki parçayı birbirinden ayırmayın, bitişik bırakın. Arasına maydanoz yaprakları havuç, köri ve çok az tuz koyup sarın. Açılmaması için kürdan saplayın. Diğerini de aynı şekilde hazırlayın. Üstlerine sıvıyağ sürün. Yağlı kağıda sarıp, 220 derece fırına atın. 25-30 dakika pişirip, çıkarın.

1 Porsiyon Besin Değerleri:

Enerji (kcal): 213

Protein (gr): 25,4

Yağ (gram): 10,1

Karbonhidrat: 3,9

Lif (gr): 0,4


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.