![]() |
Mantarlı Bonfile Sote
Malzemeler: 200 gr. bonfile kuşbaşı 200 gr. mantar 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 100 gr. margarin 2 tane domates 4 tane sivribiber 2 orta boy soğan 1,5 l su 1 tatlı kaşığı un Kırmızıbiber, Karabiber, Tuz Pişirme Süresi: 30 dak. 4 Kişilik Hazırlanışı: Soğanları ince kıyın, margarinle pembeleşinceye kadar kavurun, kuşbaşı etleri ilave ederek 15 dakika daha kavurun, ardından mantarlarla birlikte 10 dakika daha pişirin. Domates ve biber salçalarını ekleyip karıştırdıktan sonra unu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra doğradığınız domates, sivribiber, tuz, karabiber ve kırmızıbiberleri ekleyin. Domates ve biber hafif eridikten sonra 2 su bardağı su ekleyip 1 saat hafif ateşte kaynatın, sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.