ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Pinot Noir Terrassen 2006 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256505)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:51 PM

Pinot Noir Terrassen 2006
 

* Pinot Noir Terrassen 2006

Pinot Noir ÜzÜmlerinden kırmızı sek kalite şarabı. % 13 *****lÜ.
Kamptal bölgesinin Langenlois ilÇesindeki 'teraslar'dan (Kittmansberg ve Hasel bağları).


Burunda ahududu ve nemli orman toprağını andıran taze, baharatlı aromalar hissediliyor. Orta gövdeli. Damakta iyi meyve yoğunluğu ve yumuşak tanenler. Zarif ve kişilikli. PinotNoir ÜzÜmÜnÜn klasik özellikleri Kamptal yöresinin doğasıyla tam bir uyum iÇinde.14-16 C'de servis yapınız. Somon balığının ideal eşi. Ayrıca sÜt danası, tavşan, ördek, koyu renk soslu tavuk ve makarna yemekleriyle tavsiye edilir.


Üretim detayları: Çelik tanklarda ve meşe fıÇılarda fermente edilip sıkıldıktan sonra10 aymayalarıyla beraber olmak Üzere toplam 18 ay meşe fıÇılarda dinlendirilmiştir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.