![]() |
Palamut Balığı Köftesi
Malzemeler: 2 adet palamut balığı 1 adet büyük soğan 2 dilim ekmek içi 3 adet yumurta tuz, karabiber, kekik maydanoz kızartmak için sıvıyağ Pişirme Süresi: 30 Dakika 4 Kişilik Hazırlanışı: Balıklar temizlenip tuzlu suda 10-15 dakika haşlanır. Soğuyan balıkların kılçıkları çıkarılıp etleri ince ince kıyılır. Kıyılan balık etlerine ufalanmış ekmek içi, rendelenmiş soğan, karabiber, kekik, maydanoz ve yumurtalar ilave edilerek iyice yoğurulur. Yumurta büyüklüğünde parçalar alınıp köfte şekli verilir. Unlanır. Kızdırılmış yağda kızartılır. Kağıt peçete üzerine alınıp sıcak servis yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.