![]() |
Maden Sulu Börek
Malzemeler: 5 adet yufka 1 küçük margarin 5 adet yumurta 1,5 şişe maden suyu 250 gr. beyaz peynir Maydanoz, dereotu Pişirme Süresi: 45 Dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: Geniş bir kaba 5 yumurtayı, erimiş yağ konup, karıştırılır. Karışıma 1,5 şişe maden suyu konur. Peynirli iç hazırlanır. Yağlanmış fırın tepsisine bir yufkayı kenarlardan sarkacak şekilde yayılır. Diğer yufkalar ikiye kesilir. Yarım yufkayı karışıma batırılıp, tepsiye yayılır. Aralara peynirli içten koyulur. Diğer yufkalarda harca batırıp tepsiye koyulur. Fırından alıp karelere kesip, sıcak servis yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.