![]() |
Ağaçkavunu Reçeli Yapımı
Ağaçkavunu Reçeli Ağaçkavunlarının ince sarı kabukları soyulur.Yuvarlak dilimler halinde kesilip ekşisi çıkarılır.Sonra kalın delikli bir rendeyle güzelce rendelenir.3 bardak suyla haşlanır.Haşlanan rendelenmiş ağaçkavunları bir kevgire dökülüp üzerinden soğuk su geçirilir. Öte yanda 2 kilo tozşeker 6 bardak su ile karıştıra karıştıra kaynatılır.Suyunu çekip adalaşınca ateşten indirilir.Rendelenmiş ağaç kavunları bu ağdalanmış şurubun içine yatırılır.Kavunlar bir miktar su alacağından suyunu çekene kadar yani yeniden ağdalaşıncaya kadar orta ısılı ateşte kaynatılır.Kaynayan şurup reçel haline gelince ateşten indirilir.Ilıkken kavanoza koyulup kaldırılır. eşitleri kendi üretimimiz olan yerli ve yabancı ceviz fidanlarımızı adrese tesl Etiket Yorumları kendi üretimimiz olan yerli ve yabancı ceviz fidanlarımızı adrese tesl Etiket Yorumları dikişm hakkında bilgi almak istiyoruz Gıda Fiyatlarında Rekor Artış Gıda fiyatlarındaki artış sürüyor. Şubatta fiyatlar bir önceki aya göre % 2. 2 artış gösterdi. Zeytinyağında ihracat tartışması Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, UZZK Başkanı Tan{. }ın, "Dökme ihracat geriliyor, ambalajlı da sorun yok" sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti Kuzgun üretime açılıyor Kuzgun Barajı Sulama Kanallarında Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus Mykiss) Yetiştiriciliği Projesinin uygulanmasına başlandı. Sağlıksız gıda üreten, teşhir edilecek Tarım Bakanlığı, denetimler sonucunda sağlığa zararlı gıda ürettikleri belirlenen firmalar ve ürünlerle ilgili bilgiyi vatandaşa verecek. Kısayol » » Gıda Ana Sayfa » » Reçel Yapımı Ağaçkavunu Reçeli - Ağaçkavunu Reçeli Nasıl Yapılır Malzemeler 1.250 gr ağaçkavunu 2 kg tozşeker 6 bardak su |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.