ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Sauvignon Blanc 2008 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256299)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 02:25 PM

Sauvignon Blanc 2008
 

Adı :Sarafin Sauvignon Blanc Kategorisi :SekBeyaz ŞarapBölgesi :Saroz yöresiÜzüm Çeşidi :Sauvignon BlancÜretim Yılı :2008***** Oranı :Alc. %12,2Şişe Hacmi :750 ml
Saros Yarımadası'na en Çabuk uyum sağlayan türlerden biri olan Fransa-Bordeaux kökenli üzümden yapılıyor. Üzümlerin özgün aromalarını tümüyle koruyabilmek iÇin Sauvignon Blanc'lar hasat zamanında özel soğutmalı araÇlarla Doluca tesislerine naklediliyor. Sauvignon Blanc üzümlerinin canlı, diri karakteristiği Sarafin Sauvignon Blanc'a canlılık ve serinletici bir meyvemsilik katıyor. Yeşil elma, yeşil erik ve taze otları Çağrıştıran aroması var. Uygun koşullarda rekolte tarihinden itibaren 5-6 yıl saklanabiliyor. Izgara-tava-buğulama balıklar, deniz mahsullü meze-salata-makarnalar, suşi, beyaz etli-deniz mahsullü Asya spesiyaliteleri, beyaz etli-deniz mahsullü salatalarla servis edilebiliyor. Servis sıcaklığı: 8-10 derece olarak tavsiye ediliyor. 2000'den bu yana uluslararası 3 madalyası var.
Challenge International du Vin 2006
Bronz Madalya (Fransa)
Vinalies Internationales 2003
Gümüş Madalya (Fransa)


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.