![]() |
Kiremitte Balık
Malzemeler: 1 kg. Barbunya balığı 1 orta boy Soğan 2 küçük boy Domates 1 tabaka Yağlı Kağıt 3 yemek kaşığı Tereyağı Pişirme Süresi: 45 Dakika 6 Kişilik Hazırlanışı: Balıkları temizleyip, tuzlayın ve süzgeçte 15 dakika bekletin. Domates ve soğanı yarım santimetre kalınlıkta yarım daire şeklinde doğrayın. Temiz kiremit üzerine yağlı kağıttan iki kat yayıp, balıkları kağıdın üzerine düzgünce yerleştirin. Üzerlerine, birer dilim soğan ve domates koyun ve hafif erimiş tereyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında yaklaşık 40 dakika pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.