![]() |
Patates Oturtması
* İçindekiler: 250 Gr Kıyma Patates 3 Adet Soğan 3 Adet Domates 5 Adet Çarliston Biber Salça Reyhan Otu Hazırlanışı: Patatesleri ve soğanları soyun. Yarım ay şeklinde doğrayıp tepsiye dizin. Salçayı 1.5(birbuçuk) su bardağı su ile karıştırıp patates ve soğanların üzerine dökün. Reyhan otunu patateslerin üzerine dökün. Daha sonra.. Kıymayı çok az yağda kavurup patates ve soğanların üzerine serpiştirin.. Biberleri süs olarak üzerine dizebilirsiniz. Daha sonra üzerleri kızarana kadar (Yaklaşık 35-40 dk.) fırında pişirin. Afiyet Olsun.. Bu yemeğin tadı Reyhan Otu ile yapılmasındadır. Not: Yemekte kullanılan malzemelerin miktarı kişi sayısına bağlı olarak arttırılabilir veya azaltılabilir. Kaynak: birtabak.com |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.