![]() |
Kıymalı Karhıbahar
* İçindekiler: 250 g az yağlı kıyma orta boydan biraz büyük karnıbahar 1 baş soğan 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı sıvı yağ tuz, karabiber, 1.5 yemek kaşığı salça Hazırlanışı: kıymayı tek tek olana kadar karıştırıp soğanıda doğrayıp pembeleşene kadar kavururuz. daha sonra salçasını ilave edip karnıbaharlarıda katıp her yerine salça değecek şekilde karıştırırız. tuzunu ve suyunu ekleyip kaynayınca altını kısıp pişmesini bekleriz .az suyla vede buharıyla yemeğimiz çabucak pişiyor zaten . sulu sevenler suyunu fazlalaştırabilirler .pişen yemeğimize karabiberini ve limonunuda ilave edip servis yaparız. AFİYET OLSUN. Kaynak: birtabak.com |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.