![]() |
Enerji Beden Ve Ötesi
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
"Elektrik aldım-almadım" şeklinde günümüzde yer bulan çakral uyuşumla ilgili ne biliyoruz?...Konuyla ilgili yok denecek sayıda araştırma ve henüz nasıl çalıştığı bilinmeyen 1-2 kuram var,bu alanda... Bakıştan,fiziksel ilişkiye kadar uzanan yelpazede enerji aktarımlarının etkileşiminde olduğumuzu biliyoruz...Bunun dışında havadan,sudan,bitkilerden,hayvanlardan,üzerinde yaşadığımız dünyanın manyetik alanından,bize hayat veren güneşimizden,içinde bulunduğumuz galaksiden ve bilemediğimiz evrensel düzenden etkiler almaktayız... Sınırlı yaşam bakışının getirdiği bir yaşam sürüklenişinde ,varolmanın şizofrenisinin ağır baskısında bu etkileri anlamak,çözebilmek ve kullanabilmek kolay gözükmüyor..Ve belki de bize sunulan yaşam profili nedeniyle kaçıyoruz,bu tür meraklardan... Evinizde beslediğiniz kedi-köpekle nasıl bir enerjetik paylaşımda olduğunuzu biliyor musunuz?...Kedinizin düşük olan frekansınızı yükseltirken,köpeğinizin enerji çektiğini?...Bitkilerinizin de kendilerine göre ortama enerji yüklediklerini ya da çektiklerini... Ve en yoğun enerji aktarımının gerçekleştiği alan:kadın-erkek ilişkisi...İlişkinin fizikselden ruhsal boyuta olan kademelerinde nasıl enerji tranferleri oluştuğuyla ilgili çok nadir bilgi var...Duyarsınız,"Biriyle tanıştım,dünyam değişti,işlerim süper oldu,sağlığım çok iyi...",ya da "onunla tanıştıktan sonra işlerim ters gitmeye başladı,sağlığım-moralim bozuldu,vs.."... Bu bağlamda tüm bu gelişmelerin ,enerji bedenler arasındaki aktarımdan olduğunu bilmek bize şaşırtıcı gelebilir...Ve ısrarla bir ilişkinin nasıl bizi özellikle olumsuz bir yaşam görünümünde tuttuğunu göremeyiz,kendimizi suçlarız,rasyonalize ederiz,vs... İlişkide oluşan güçlü eterik bağların ya da bantların bizi nasıl sarmaladığını çözemeyiz,enerji bedenlerimizin titreşimini nasıl bozduğunu algılayamayız,algılamak istemeyiz...Sonuçta boşa geçen zamanlar,kaybedilen fiziksel-ruhsal enerji ve kırgınlık/küskünlük/kızgınlık... Bu tablonun en ürkütücü yanı enerji bedende oluşan ciddi çakral hasarlardır...İlgili oldukları sistemlerde saptanabilen ve saptanamayan fiziksel rahatsızlıklara neden olurlar... alıntı |