ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Saç Kremini Önemseyin (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=254022)

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 09:25 AM

Saç Kremini Önemseyin
 
Çoğunlukla kullanılan ikisi bir arada şampuanlar, krem kullanımını azalttı. Ancak unutmayın, kremli şampuanlar sadece şampuan görevini görmeye devam eder.



Yıkama sonrası kullanılan saç bakım kremleri, saç tellerinin üzerinde korucu bir tabaka oluşturarak, saça zarar gelmesini engellemeye yardımcı olur.


Saç bakımı hakkında oluşan bazı yanlış düşünceler, saç sağlığınız için yararlı değildir. Şampuanın ardından uzun süre krem kullanmak saça zarar vermez, tam tersi saç tellerinizin korunmasına yardımcı olur.


Çoğu kadın, ikisi bir arada şampuan kullanımının bakım için yeterli olduğu kanısında. Ancak şampuanlar saçtaki toz, fazla yağ ve kiri arındırmak üzere üretilmiştir. Saç kremlerinin sahip olduğu koruma özellikleri yoktur.



haber365


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.