ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Mükemmel Kirpikler İçin 4 Adım! (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=253350)

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 11:17 AM

Mükemmel Kirpikler İçin 4 Adım!
 
Yüzümüze bakım uygularken aslında ifademize çok şey katan kirpiklerimizi hep unutuyor, yeterli özeni göstermiyoruz. Oysa düzenli bir bakım ile uzun, gür ve ok gibi kirpiklere sahip olmak mümkün.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Badem yağı
Aktarlardan kolayca bulabileceğiniz badem yağı kirpikleriniz için oldukça faydalıdır. Badem yağını makyajınızı temizledikten sonra bir kulak çöpü yardımıyla kirpiklerinize sürün. Gözlerinize kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Bu nedenle gece yatmadan önce sürmenizi tavsiye ederiz.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Kirpiklerinizi tarayın
Rimel sürdüğünüzde kirpiklerinizin tek tek ve muntazam durması için sıklıkla kaş tarağınızla kirpiklerinizi de tarayın.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Doğru maskara seçin
Kaliteli bir maskara kullanmaya özen gösterin. Maskaranızı sürdükten sonra ikinci katı kirpikleriniz kurumadan sürmelisiniz. Aksi halde kirpikleriniz birbirine yapışır.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Kirpik bakımında en önemli kurallardan bir diğeri ise asla göz makyajınızla uyumamaktır. Özellikle rimelle uyumak kirpiklerde kırılmaya yol açabilir. Kaliteli bir temizleyici ile makyajınızı temizlemeyi asla ihmal etmeyin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.