![]() |
Labada Sarma
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
1 kg labada 400 gr koyun kıyma 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 soğan ¼ demet maydanoz 1 çay bardağı pirinç Tuz Karabiber Labada sarma: Labada yapraklarını sıcak suya batırıp çıkarın. İç harcı için, soğanı ince kıyın. Kıyma, pirinç, tereyağı, soğan, ince kıyılmış maydanoz ve baharatları ilave edip iyice karıştırın. Hazırladığınız harçtan, birer parça alarak labada yapraklarının içine yerleştirin. Rulo şeklinde sarın. Geniş bir tencerenin zeminine labada yaprakları yayın. Hazırladığınız sarmaları tencereye yerleştirin. Üzerini geçecek kadar su ilave edip pişirin. Yoğurtla birlikte sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.