![]() |
Patlıcan İçinde Antrikot Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
2 bostan patlıcanı 2 dilim dana antrikot 2 domates 6 sivri biber 200 gr rendelenmiş kaşar peyniri 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Ayçiçeği yağı Patlıcan içinde antrikot et: Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını kızdırın. Patlıcanları boydan ikiye kesip kızartın. Domates ve biberleri ince kıyın. Bir tavada zeytinyağını ısıtıp kuşbaşı doğranmış etleri kavurun. Biber ve domatesleri de ekleyip karıştırın. Tuzla tatlandırıp pişirin. Patlıcanların içini çatalla ezin ve etli harçtan yerleştirin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 180 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp rendelenmiş kaşar peyniri serpip eriyinceye kadar pişirin ve fırından alıp servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.