ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Püreli Biftek (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=251946)

Prof. Dr. Sinsi 07-17-2012 11:16 AM

Püreli Biftek
 
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Yarım kg. Yağsız biftek
2 adet sivri biber
1 kuru soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
1 domates
1 çorba kaşığı tereyağ
Tuz
Kekik
Karabiber
Pul biber

Yapılışı:
Bir tavada tereyağ ile bifteklerin her iki tarafı da pişirilir.Başka bir tarafta da domates,biberler,salça tereyağında pişrilir soğan ve sarımsaklarda bütün olarak eklenir.Sos kıvama geldiğinde pişirilen etlerde sosa eklenir ve yanında patates püresiyle servis edilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.