![]() |
Meyane Soslu Ve Rokalı Kuzu Eti
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
1 kg kemikli kuzu eti Yarım demet roka Zeytinyağı Meyane için 2 su bardağı su 2 yemek kaşığı un 3 dilim limon 1 yemek kaşığı limon suyu Tuz Meyane soslu ve rokalı kuzu eti: Geniş bir tencerede kuzu etlerini haşlayın. Rokaları iri doğrayıp zeytinyağında hafifçe kavurun. Ayrı bir kapta suyu kaynatın. Unu bir çay bardağı su ile ıslatıp tel süzgeçten geçirerek kaynayan suya ilave edin. Sürekli karıştırarak limon suyu, tuz ve limon dilimlerini ilave edin. Rokaları ekleyip bir iki dakika pişirin. Etleri ilave edip bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.