![]() |
Köpük Karnabahar
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
1 orta boy karnabahar 2 yumurta sarısı 2 yumurta akı 2 su bardağı hazır patates püresi 4 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 4 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz Köpük karnabahar: Karnabaharları çiçek çiçek ayırın. Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Süzüp çatalla ezerek püre yapın. Karnabahar, yumurta sarısı, zeytinyağı, peynir, patates püresi ve tuzu bir kapta harmanlayın. Yumurta aklarını ayrı bir kapta çırpıp karışıma ekleyin. Hazırlanan malzemeyi küçük fırın kaselerine paylaştırıp 200 dereceye ayarlı fırında 8-10 dakika pişirin, sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.