![]() |
Cinler
bakırdan yapılma bir tas alınır.içi su ile doldurulur.(720)defa besmelei şerif okunur.arkasından 7 ayetel kürsi okunur.(720) besmele-i şerif
daha okunur.arkasından cin suresinin tamamı okunur.arkasından(benim bedenimi isteyenler allahın izni ile bu suyuniçinde toplansın .)denir.(720)besmele daha okunur.arkasından name-i peygamber duası okunur.(720)besmele daha okunur.(bana zarar verenler,allahın adı ile bende kaldıkları müddetçe alemlerinde cehennemdeki gibi yansınlar denilir.su ayak değmeyen bir yere dökülür.ben bunu denedim. ama sonuç alamadım arkadaşlar. bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa memnun olurum. |
Cinler
sonuç alacağınızımı zannediyordunuz.bunalr zeki ve radyasyonik varlıklar.elektriksel ve zehirleyici.nasıl ki hamile bayanlar rontgene giremedikleri gibi.manyetik kapılardan geçmelerinin yasak olduğu gibi.nedenini açıklamama gerek yok sanırım.o ayetlerin ne gibi etki yaptığını bilmeden kuru kuruya okuyup bişeyler yapmanız onlara zarar vermezler size zarar verir farkında değilsiniz.neden mi? oayetleri okuduğunuzda bedeninizden çıkarlar o ortamınız bitince ise tekrar bedeninize girerler.işte zeka bu siz onları aptal mı sanıyorsunuz.yazdıklarımı hafife almayın.bu muhteşem bir ilim belkide çok çok az kişinin bildiği bir ilim.bakın içinizde bir aykırı olan ben varım bilgisiz miyim yoksa.bende sizler gibi yazabilirim.hemde muhteşem bir şekilde ama bakın yazmıyorum.sizin yazdıkalrınızı tasvip etmediğiniz,ateş püskürdüğünüz,hocalar.muskacılar,medyumlar zaten yazıyor.kendinizi çürütmeyin lütfen
|