![]() |
Havas Soru Ve Yardım
büyüye cine cinciye ve günaha bulaşmadan sadece rabbinden isteyerek rızkının çoğalması işlerinin açılması, evinin huzur bulması, büyüden kurtulmak ve sevdiğin ve amel ettiğin şeylere kavuşmak için dua istemezmisiniz? o zaman neyi talep ediyorsanız size onunla ilgili dua ve okuma şekillerini yazayım. ama sadece rabbinden isteyerek olabilir.
aldanmayın o sahtekarlara!! kelin ilacı olsa kendi başına sürer. büyüyle rızk kazanılmaz, zengin olunmaz, yoldan geçen çevrilemez. eğer öyle bişey olsaydı resulallah bir sahabe görevlendirir ebu lehebi ebu cehili hak yoluna döndürür, açlık ve sefalet yıllarında sahabe aç yatıp kalkarken bir yazı yazıp gömer her taraf bolluk ve bereket kaynardı.....! yoksa alemlerin efendisine inmeyen bir kitap veya vahiymi indi sonradan.hiç kimse haketmediği ücreti alamaz çalışmadan.duada böyle bişey. önce temiz amel, sonra güzel bir namaz, daha sonra hakettiğin ve istediğin talep ne ise allahtan çekinmeden istemek. hepsi bu.. daralıp bunalıp hem paranızı hem sağlığınızı kaybetmeyin. ne için istiyosanız onun için dua yazabilirim.okumanız için.. |
Havas Soru Ve Yardım
kayserciyes1 Nickli Üyeden Alıntı büyüye cine cinciye ve günaha bulaşmadan sadece rabbinden isteyerek rızkının çoğalması işlerinin açılması, evinin huzur bulması, büyüden kurtulmak ve sevdiğin ve amel ettiğin şeylere kavuşmak için dua istemezmisiniz? o zaman neyi talep ediyorsanız size onunla ilgili dua ve okuma şekillerini yazayım. ama sadece rabbinden isteyerek olabilir. aldanmayın o sahtekarlara!! kelin ilacı olsa kendi başına sürer. büyüyle rızk kazanılmaz, zengin olunmaz, yoldan geçen çevrilemez. eğer öyle bişey olsaydı resulallah bir sahabe görevlendirir ebu lehebi ebu cehili hak yoluna döndürür, açlık ve sefalet yıllarında sahabe aç yatıp kalkarken bir yazı yazıp gömer her taraf bolluk ve bereket kaynardı.....! yoksa alemlerin efendisine inmeyen bir kitap veya vahiymi indi sonradan.hiç kimse haketmediği ücreti alamaz çalışmadan.duada böyle bişey. önce temiz amel, sonra güzel bir namaz, daha sonra hakettiğin ve istediğin talep ne ise allahtan çekinmeden istemek. hepsi bu.. daralıp bunalıp hem paranızı hem sağlığınızı kaybetmeyin. ne için istiyosanız onun için dua yazabilirim.okumanız için.. MÜKEMMEL BİR TEŞHİS benim sizden istediğimbir dua olacak. özelden yazabilirmiyim? |