![]() |
İçimden Geliyor Mu Gelmiyor Mu Anlamıyorum :S
Arkadaşlar, önceden namaz kılardım ve namaza ilk başladığımda ağlamaktan helak olmuştum. Sonra ne zaman dua etsem, Allah'ın adını ansam içimden sürekli ağlamak geliyordu. Geçenlerde yeniden bıraktığım namaza başlama kararı aldım. Donuk birşekilde kıldım namazımı ama arkasını getiremedim. Dua ediyorum ruhsuz bir şekilde. Namazı bıraktığım dönem, çok bunalımda olduğum bir dönemdi ve Allah'ta biliyor ya isyan konusunda oldukça ileriye gitmiştimKendime geldim sonra ve Rabbime sığındım yeniden. Ama tüm bu namaz ve dua edişlerdeki ruhsuzluğum sanki Allah'ın benden artık pekte o kadar hoşnut değilmiş hissine kapılmama neden oluyor Geçenlerde biri bana üzerinde büyü var dedi. Çok iyi tanıdığım birini tarif etti yapan kişi olarak. Hayatımdaki tüm olumsuzlukları da sıraladı bir bir. Şimdi şaştım kaldım. Sizlerin kişisel yorumlarına çok ihtiyacım var. Tüm ruhsuzluğuma rağmen dua etmeyi bırakmıyorum ama. İstiyorum ama sanki içten değilde yapmacıkmışım gibi geliyor bana. Ancak yine de bırakmıyorum. Bu tarz bir şey yaşamış olan var mı içinizde???
|