![]() |
Lütfen Okuyun
öncelikle herkese merhaba buraya bilgilerini aktaran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.sayelerinde dertlerimize dermal bulmaya çalışıyoruz.ben sizlerle yıllar önce başıma< gelen bi olayı paylaşmak istedim.hemen hemen tüm konularda insanların dualara karşı yorumunu gözlemledim.ve bazı arkadaşların.şu kelimeleri kullandıklarını gördüm."bu dua işe yararmı bu duayı deneyen varmı ben yaptım işe yaramadı vs. gibi yorumlar var amacım kesinlikle onları eleştirmek değil.sadece bu konuda başıma gelen bi olayı anlatmak istedim.bundan 5 yıl önce teyzem alt katımızda oturuyodu.teyzemde kısa kısa çeşitli dualar vardı.sanırım 200 yada 300 kadar çok kısa dualar .benimde alıp okumamı tavsiye etti.bi gün teyzeme indim ve duaları aldım. küçük bi sahpası vardı.yere oturup duaları yazmaya başladım.bi süre sonra galiba yoruldum ve sıkıldım.aynen şu kelimeleri dedim. "aman hepsini yazmasamda sadece işime yarıcakları yazıyım sözüm daha bitmeden sırtımın ortasına öyle bi yumruk yedmki hala unutamıyorum.can havliyle önümdeki sehpayı havaya fırlatmışım.teyzemde arkada koltukta oturuyo.kadının aklı alındı sanki o kadar korktuki.tabi ben ondan 10 kat daha fazla korktum.teyze sırtıma senmi vurdun dedim.niye vuruyım kızım dedi.gerçektende kadıncağız koltukta örgü örüyodubi süre dualara dokunamadım.anlıcağınız bana göre o bir uyarıydı.çünkü ben işime yarayan duaları yazıyım.işime yaramayan duaları ne yapıcam dedim.ve bunun karşılığında hayatım boyunca unutamıcağım bi yumruk sırtıma yedim.yanlış anlamayım niyetim kimseyi eleştirmek dedğil başıma gelen bu olayı anlatmak istedim
|