![]() |
Vazgeçmeyin..
sevgili arkadaşlarım. ben 2 ay önce işimi kaybetmiştim.mühendisim ve mesleğimde iyi oldugumu düşünüyorum.ama bunlar yetmiyor sadece..ben işlerim iyiyken allahımı tamamen unutmuştum nerdeyse.iyi para kazanmanın vegençliğin vermiş oldugu şehvetle her günümü zevk ve sefa içinde geçiriyordum.fakat kısa süre içinde önce işimi sonrada deli gibi sevdigim nişanlımı kaybettim..resmen dibe vurdum.sonra kendi kendime allah'ıma dedimki eger kaybettiklerimi geri verirsen senin yolunda yürüyeceğim diye..ama ne kadar yanlış..ben kim oluyorumki yaratıcımızla pazarlık ediyorum dimi..bir gece ansızın kalktım ve namaz abdesti alıp namaz kılmaya başladım.çünki her şeyimi bir günde alıveren rabbim bir günde de isterse geri verirdi..fakat bunu sırf işlerim olsun diye yapmadım.istedim yapmayı.sonra bu siteyi buldum.sevdigimin geri gelmesi için dualarımı eksik etmiyorum.her namazdan sonra peygamberimize salavat getiriyorum ve 3 ayet-el kürsi okuyorum.allahım her şeyimi sen aldın,geri vermesinide yine sen yaparsın,beni bağışla diye dua ediyorum.çok şükür bu gün işimi geri verdi..yeniden çalışmaya başlayacagım önümüzdeki pazartesi.biliyorum ve inanıyorum ki secdigimide geri verecektir rabbim..benim için önemli olansa artık kalbimi onun sevgisiyle doldurmuş olmam.artık yolundan hiç ayrılmayacağım..
|