![]() |
Yeter Artık!!! Bir Dur Deyin!
Bu kadar başıboşluğa bi dur deyin kardeşlerim. Herkes cin davetleri yazıp duruyo, artık yeterince cin davetlerine doyduk, gerçekten denemiş kişiler burada davetleri ve yöntemlerini tam olarak yazsında artık bizlerde şumu doğru ki yoksa bumu doğruki şüphelerinden arınalm ve arzu edenler de çağırsın, sonucu çağıranı ilgilendirir, herkesin aklı fikri var tedbirsizliğinin-ciddiyetsizliğinin hesabını herkes kendi öder.
herkes, kimilerinin zarar görmemesi için bu davetleri tam yazmıyorlar o zaman da çağıracak kişilerin girişimlerini kısıtlıyorlar. madem bu forumun üyeleriyiz o halde forumumuza sahip çıkalım, forum bu şekilde kirlendikçe forumun kalitesi düşüyor. ben saatlerce aradım hiçbir tam davet bulamadım, bazı tam davetler de var ama onlarda şu kadar gün oruç tut bu kadar zikir çek diyo, o halde müslüman olmayanlar cin çağıramazdı eğerki oruçla zikirle olsaydı buişler, ha tabiki oruçla zikirle olanlarıda vardır ama bizi neden dolandırıyorlar kestirme varken. havas ilminde ilerlemiş olanlar da bilgiçlik taslayıp 'siz yapamazsınız bu yüzden tam açıklamıyoruz' demeyip bizlere doğru yolu göstersinler. bilenler bilmeyenlere karşı niçin bu bilgi kıskançlığına girdiklerini de anlamıyorum. emin olupta bildiğiniz neyse yazın işte. bana çoğunuz bu yazdıklarımdan dolayı kızacaksınız ama benim size kızdığımdan daha çok değil, çünkü la**t olası bi daveti tam yazmıyosunuz. ben bir kaç daveti gerçekten denedim ne bi belirti oldu ne başka bişey, sanmayınki bu konulardan anlamıyorum, ben yıllardır bu konuları araştırıyorum yani sizin deyiminizle zırcahil değilim. sonuç olarak her ne kadar bu yazımda yanlışlar olabileceksede sizler benim niyetimi anladınız, 1 tanede yeter, yeterki denenmiş(bizzat kendiniz tarafından) çünkü diğerleri de denenmiş deniyo ama ya sahih değilse(boşuna uğraşmayalım). sizlerden birileri kesin bir bilgiye ulaşmışsa lütfen burada paylaşsın artık bu formülleri... |
Yeter Artık!!! Bir Dur Deyin!
bence de haklısın. burada paylaşımlar söz kounusu ise amaç edinilmiş ise uyulması gereken ilk kural doğrularıyla eksiksiz bir şekilde paylaşımın sağlanması. yok efendim .... koymalar ya da eksik uygulama paylaşımları. bence de artık gerçek anlamda vesvese içinde olmadan paylaşalım. Bu işin erbabı olan değerli kişiler var sitemizde lütfen bizlerle paylaşımlarınızda samimi olunuz. özelden yardımcı olacağınızı söyleyip işi paraya dökmek yerine. Bu yardım etmeler Allah rızası için olmalı bence para için değil.
|