![]() |
Sınav İçin
arkadaşlar önümüzdeki hafta kpss sınavı var elimden geldiğince çalıştım bu sınavı herkes gibi ben de kazanmak istiyorum ama benim durumum farklı kazanırsam çok iyi olacak,annem için okuyan kardeşlerim ve kendim için o yüzden kazanmayı çok istiyorum.size sormak istediğim soru ise ne gibi dualar sınav için okunur kazanmak için ne yapmalıyım.hem etkili hem de güçlü bildiğiniz sınav için dualar var mı bilen varsa söylerse çok mutlu olurum allah hepinizden razı olsun
|
Sınav İçin
seher01 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar önümüzdeki hafta kpss sınavı var elimden geldiğince çalıştım bu sınavı herkes gibi ben de kazanmak istiyorum ama benim durumum farklı kazanırsam çok iyi olacak,annem için okuyan kardeşlerim ve kendim için o yüzden kazanmayı çok istiyorum.size sormak istediğim soru ise ne gibi dualar sınav için okunur kazanmak için ne yapmalıyım.hem etkili hem de güçlü bildiğiniz sınav için dualar var mı bilen varsa söylerse çok mutlu olurum allah hepinizden razı olsun Bir şekere 36 defa "Bismillahirrahmanirrahim.La ilahe illallahü Ya Hayyul Gayyum.Ya Alim Ya Latiyf Ya Allah.Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed." bunu yap |