![]() |
Sağlık,Sıhhat,Şifa İçin Yardım
merhabalar,
Maalesef bende sağlığının kıymetini kaybedince anlayanlardanım.Arkadaslar 2 ay önce bir ameliyat geçirdim.Allahıma cok sukur ölumcul vs bişey değildi ama çok acı cektiren,ameliyat sonrasındada oldukça ağrı ve sıkıntı veren bir sureç oldu.Bir ayağımda hissizlik ve guc kaybı ayrıcada hareket kısıtlaması var.Sinirler zedelendi yada belkide koptu bilmiyoruz.zaman gösterecek dediler.belki duzelecek belkide öyle kalacakmış.herneyse bu ameliyattan sonra surekli ağrı ve acı cekiyorum.her an her dakika.ve psikolojim cok bozuldu.panik atak ve anksiyete bozukluğu da oldu.yetmezmiş gibi surekli başka bişeyler cıkıyor.mutalaka bir yerimde arıza cıkıyor.ne sigara içerim ne alkol kullanırım.Biliyorum Allah beni imtihan ediyor.ama ben şifa bulmak istiyorum.bol bol dua ediyorum,şifa ayetleri okuyorum.bana önerebileceğiniz dua,ayet vs varmı.bebeğimde olduğundan 1000lerce zikir cekemem,zaten cok korkutulan biriyim dua edince..abdest bile zor alıyorum.yinede elimden geleni yapmak isitoyrum. etkilişifa dualarınız varmı önerebileceğiniz?? |