![]() |
Dayanamıyorum Allah Rızası İçin Bakın!
sevgili arkadaşlar ben artık saklamıcam çok açık konuşcam dayanamıyorum artık benim en büyük dileğim uçağa binmek uçakla seyahat etmek bunun için çok ama çok dua ettim hala da ediyorum ama bir türlü hiç kısmet olmuyor çok binmek istiyorum kısmetsede ilerde pilot olcam ama çoook var artık çaresiz kaldım çok binmek istiyorum ama hiç hareket yok sizlerden çare arıyorum evvelAllah lütfen bana yardım beni bu çaresizlikten kurtarın evvelAllah nolursunuz lütfen!
|
Dayanamıyorum Allah Rızası İçin Bakın!
smh46 Nickli Üyeden Alıntı sevgili arkadaşlar ben artık saklamıcam çok açık konuşcam dayanamıyorum artık benim en büyük dileğim uçağa binmek uçakla seyahat etmek bunun için çok ama çok dua ettim hala da ediyorum ama bir türlü hiç kısmet olmuyor çok binmek istiyorum kısmetsede ilerde pilot olcam ama çoook var artık çaresiz kaldım çok binmek istiyorum ama hiç hareket yok sizlerden çare arıyorum evvelAllah lütfen bana yardım beni bu çaresizlikten kurtarın evvelAllah nolursunuz lütfen! Anlayamadim??? Maddi sorunlardan dolayi mi ucaga binemiyorsunuz yoksa bir forbi(ucaga binme korkusu mu var? |