![]() |
Ben Sevdamı Kefenledim
Ben Sevdamı Kefenledim
Ey gece! Ölüm kadar sessizim bu gece, ölüm kadar soğuk, ölüm kadar kar/anlık, ve ölüm kadar gerçeğim! Sorular geliyor, paslı oklarını doğrultup üstüme, kabuk tut(a)mayan yaralarım kanıyor habire.. Oluk oluk a/kanları g/izliyorum, acı/yorum… Ölmüyorum kan kaybından, ölür(s)em ancak, can k/aybından… Sorular bitmiyor, oklar şaşmıyor, d/eşiyor yaramı, ne içimden bir söz geçiyor ne de dilimden… Anl/at(m)ıyorum içimdeki d/ipsiz kuyuya okların ardındaki kör gölgeyi! Y/aralanıyorum, k/anıyorum, y/aşıyorum kendi in/adıma… Senden kalan sevdamı da kefenliyorum, sessiz, sade bir tören, donuk bir yüz, feri kaçmış bir çift gözle… Kimseye bir gül(ü)verecek c/esareti bulamazken kendimde, gül bahçesi vaat etmelerime pişmanlıklar sır/alıyorum, sonra dönüp yaralarımı en güçlü yerinden kanatıyorum. Y(an)ılgılarımın yandığı yangınlara salıyorum kendimi, çelmeler takıyorum en yalan y/anıma, d/üşüyorum kor alevlere… Düşe kalka büyüyorum, geride kefenli bir sevda bır/akarak zamana… “Ben sevdamı kefenledim, Ölsen de bir ölmesen de…” AnTikoR |
Y(an)ılgılarımın yandığı yangınlara salıyorum kendimi,
çelmeler takıyorum en yalan y/anıma, d/üşüyorum kor alevlere… Düşe kalka büyüyorum, geride kefenli bir sevda bır/akarak zamana… “Ben sevdamı kefenledim, Ölsen de bir ölmesen de…” çok çok çokk güzel özellikle kelime oyunları bi harika çok teşekkürler antikor.. |
Beğenmenize çok sevindim.:sm_smile:
|
harika bi şiir antikor..emeğine sağlık..
|
Ben Sevdamı Kefenledim
sözde şiirinde çok güzel eline sağlık |
Eyvallah..
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. (Bu arada “Ben sevdamı kefenledim, Ölsen de bir ölmesen de…” bu dizeler bana ait değil tırnak içine aldım zaten.) |
ama çok güzel satırlar ya içime işledi..
teşekkürler |