![]() |
Nesli Tükenen İnsanlar
*Sigara icmeyen sehirler arasi otobus soforu
*Siz istemeden fis veren kucuk esnaf.. *Arabasinin uzerine bavullarini saran Almancilar *Bu kiyafet size yakismadi diyen tezgahtar, *Emniyet kemeri takan taksi soforu, *Trafikte kufur etmeyen arac soforleri, *Kadinlarin disilikten daha cok insan olduklarini dusunen erkekler , *Sarkilari, muzikleri ile sozlerini bagdastirarak soyleyen sarkicilar (gunumuzde bu olay" alti sishane ustu kasimpasa" niteliginde), *Verdigi uc kurusu vergi zannetmeyen esnaf-tacir *Yalan soylemeyen politikaci(boyle bir sey hic oldumuydu ki) *Bayramlarda el opunce para veren yaslilar... *"Tabiî ki de" ve " atiyorum" demeden konusabilen genc *Tras olmus ve koku surmus taksi soforu *Kapisinda toplanmis kedileri uzaktan gordugunde ne dukkani oldugunu anladigin guvenilir mahalle kasaplari, *Siz soylemeden cicek alip gelen erkek arkadas *Yagmurlu ve karli havalarda da sizi almaya can atan taksiler *Yollarin ve trafik kurallarinin kendilerine ozel oldugunu zannetmeyen suruculer *Sabah sabah tanimadigi insanlara gunaydin diyerek gulumseyen insan turu *Isi bilmeyen ama kendi hatalarini acikca soyleyip, kabullenen patronlar *Karisi cirkin ve sisman bile olsa, gozu ondan baska kimseyi gormeyen erkekler *Bayan yolculari dikiz aynasindan dikizlemeyen muavin *Altin gunleri yerine evde oturup kitap okumayi tercih eden ev kadinlari *Yaya gecidinden gecen yayalari/yayayi gorup gecmesi icin yavaslayan hatta duran soforler. *Hep daha fazlasini istemeyen, sadece ve sadece halkini dusunen politikacilar. *Saga, sola manevralarda "sinyal" veren, etrafini kontrol ederek, gerektigi gibi arac kullanan, gereksiz klakson calmayan, makasa girmeyen minibus soforu. *Guleryuzlu devlet calisani. (Bu canlinin soyunun tukenmesinde devlet etmeni buyuk rol oynamistir.) *Bayan adi ve maili kullanarak kurbanin bilgisayarina girmeye calismayan erkek hacker turu. (HackeropatusKiddus) *Belediye otobusune bindiginizde selaminizi alan soforler... (ben genelde gunaydin falan derim de) *Cayiniza kac seker attiginizi bilen arkadaslar:-) *PsIkolojisi normal olan insanlar *Hastanede gorevi hastabakicilik olup da hasta yakinlarindan para almadan is yapan bakicilar.. *"Abi ben karsinin soforuyum" yalanini soylemeden erkekce "abi ben yeni basladim" diyen taksi soforleri.. *Vatandasi "oy pusulasi" olarak degil de insan olarak goren politikacilar.. *Km.saati ile oynama yapmadan 2.el arac satan galericiler... *Asil gorevlerinin buyuk sirketlere egitim vermek degil de, universite ogrencisi yetistirmek oldugunu dusunen ve uygulayan Hocalar.. *5 dakika korna calmadan ilerleyebilen minibus soforleri *Simidini paylasan amca... *Sirtinizi sivazlayan dost... *Istemeden zam veren patron *Dizini dovmeyen babalar *Kufretmeyen Taraftar, *Taraf tutmayan Hakem, *Rusvet almayan gumruk memurlari *Yerlere çöp ve sigara izmariti atmayan dusunceli insanlar NERDEEEE !!!! |
gerçekten çok az kişi var böyle ama insanlar artık eskiden çok daha bilinçli hale geliyolar....teşekkürler
|
teşekkürler puslu eğlenceli bi konu açmısın
|
Gerçketen Dogrudurr....
|
teşekkürler puslu
gercekten yok gibiler artık:S :((( |
NERDEEEE !!!!
yokki!! teşekkürler puslu |
başta taksici ve minibüs şoförleri olmak üzere tüm şoförlere açıkça bir düşmanlık görüyorum :)))
|
Alıntı:
Teşekkürler puslu, ince bir mesaj veriliyor:) |