![]() |
Kaju İle Diet Yapıyorum..
Bazı insanlar açlığa dayanamazlar , heleki diet yaparken şeker düşer açlık insanın başına vurur.
Birde bazı hastalıklar varsa eğer iyice açlığı tetikler. Ben acıktığımı hissettikçe şekersiz içtiğim çayın yada nescafenin yanında kaju yiyorum. Açlığı bastırıyor ve kan şekerini dengeliyor. İsterseniz birlikte faydalarına bakalım. Kaju Fıstığı Nedir? Kaju fıstığını şüphesiz bir çok insan duymamıştır veya yavaş yavaş öğrenilmeye başlanmış durumda.Kuruyemişcilerde yeni yeni rafları süslemeye başlayan bu yemiş ilginç bir tada sahip ve yenilmeğe değer bir yemiştir.Üretildiği bölgelerde çok ucuz olan fakat ülkemizde en pahalı kuruyemiş olarak satılan kaju fıstığı akıllarda soru işareti oluşturuyor. Kaju (Anacardium occidentale), sakız ağacıgiller (Anacardiaceae) familyasından bir tropikal iklim bitkisi. Brezilya’da yetiştirilip Portekizliler tarafından dünyaya tanıtılmıştır. En yoğun bulunduğu bölge Ekvator çevresidir. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaju Fıstığının Faydaları
Alıntıdır.. |