![]() |
Tavuk Suyuna İspanak Çorbası..
MALZEMELER
1/2 kg. Ispanak 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 1 Baş Soğan 2 Paket Tavuk Suyu 1 Çorba Kaşığı Limon Suyu 1 Yumurta Tuz, Karabiber, Su HAZIRLANIŞI Soğanları rendeleyerek yağda kavurun. Yıkayıp temizlediğiniz ıspanakları ince ince doğrayarak tencereye koyun. lspanakları soğanlarla birlikte kısık ateşte kavurun. Et suyu bulyonunu ayrı bir tencerede 5 su bardagi su ile eriterek kaynatın. Kaynadıktan sonra ıspanaklara ekleyerek 7-8 dakika daha kaynatın. Pişen ıspanakları bir çatal yardımıyla püre haline getirin. Suyla karıştırarak tencereye alın. 1 yumurtanın sarılarını ayırarak limon suyu ile çırpın tencereye ilave edin. Devamlı karıştırın. Ateşten aldıktan sonra bekletmeden servis yapın. alinti... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.