ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Etli Çemen Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=242405)

Prof. Dr. Sinsi 07-16-2012 09:56 PM

Etli Çemen Tarifi
 
Kullanılacak Malzemeler
400 gr. Çemen tozu
100 gr. Karabiber
300 gr. Pul Biber
100 gr. Kimyon
100 gr. Yenibahar
1/2 Baş sarımsak
2 kg. Kemikli et
250 gr. Kuyruk yağı
2 lt. Su
Yapılışı
Bir tencereye eti, kuyruk yağını ve suyu koyarak haşlayalım. Etler tamamen piştikten sonra kemiklerini ayırarak etleri dövelim ve tüm baharatları içerisine koyarak güzelce harmanlayalım. Cam bir kaba koyarak buzdolabında muhafaza edelim.
Afiyet Olsun…
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.