![]() |
Kizarmis Badem (Dikkat Bagimlisi Olmayin)
250 g Cig Badem
250 g Seker 125 ml Su Teflon tavada veya tencerede bademi, sekeri ve suyu karistirin ve kaynamaya birakin. kisik ateste karistirarak suyu bitene kadar karistirin. suyunu cektikten sonra seker karamellesmeye basliycak o yüzden bademin her yerini kaplayana kadar karistirin. atesten alin ve yagli firin kagidina dökün ve iki catal ile birbirinden ayrilana kadar karisirin sogsun. Tarifleri benden izinsiz kullanip baska sitelerde yayinlayanlara hakkimi helal etmiyorum . . . (bunu da havascilardan ögrendim de) . . . http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.