![]() |
Kitap Alacagım Yardım Edermisiniz?
bırazdan kıtap almaya gıdıcem.ama once bısey sorucam.tefsır fıkıh kelam nedır..bunlara daır kıtaplar hangılerı..sızce ne alayım.ömer nasuhı bılmen ıslam ılmıhalı okuyan varmı ıyı bı kıtapmı..kuranın mealınden bısey anlamıyorum.acıklayıcı bı kıtap onerırmsın,bıde peygamberlerın hayatıyla ılgılı kıtap ısımı verebılecek olan varmı
|
İlmihal : Ömer Nasuhi Bilmen
Tefsir : Elmalılı Hamdi Yazır, Sefvatüt Tefasir Akaid: İslam İnancının Temelleri Akaid, Ömer Nesefi, Peygamberlerin hayatı ile çeşitli kaynaklara bakabilirsiniz ama bu iç ilim için acizane bunları öneririm ....vesselam |
Allah razı olsun kardesım
--- Sonraki mesaj --- yalnız bırsey sorucam akaıd nedır..bırde fıkıh ve kelam nedır |
Ömer nasuhi Bilmen .sağlam kaynak ......
Elmalı Hamdi Yazır ve Ahmed Davutoğlu Genel tum Peygamberleri veremiycem ama, Ahmet Lütfi Kazancını Asrı Saadet serisi 6 cilt muhteşem mutlaka okunmalı.............. Peygamberler tarihi ile bir çok yayın evinin kitabı var ama çok katmalar oluyor...mutlaka güvenilir yayın evlerının kitaplarını alın Fıkıh konusunu dk.Kemal Yıldız ibadet ve hayat kitabında açıkça anlatmıştır..........ondan faydalanabilirsiniz.......... |