![]() |
Farzet Ki Öldün Haris El-Muhasibi
Haris El-Muhasibi Polen Yayınları; İmam Ahmed bin Hanbel döneminde yaşayan Haris el-Muhasibi, bu kitabında ayet ve hadisler ışığında okuyucunun elinden tutararak ölüm sonrasında başına gelecekleri adım adım yaşatmaya çalışıyor. Bu kitabı okuduğunuzda Cennetin nimetlerini tatmış ve Cehennem'in yakıcı sıcaklığını ensenizde hissetmiş olacaksınız. () |
DerMakabreTanzDesVm. Nickli Üyeden Alıntı Rapidshare.De Haris El-Muhasibi Polen Yayınları; İmam Ahmed bin Hanbel döneminde yaşayan Haris el-Muhasibi, bu kitabında ayet ve hadisler ışığında okuyucunun elinden tutararak ölüm sonrasında başına gelecekleri adım adım yaşatmaya çalışıyor. Bu kitabı okuduğunuzda Cennetin nimetlerini tatmış ve Cehennem'in yakıcı sıcaklığını ensenizde hissetmiş olacaksınız. (Alıntı) farzet ki asla ölüm yok.o zaman ölen kim,ölümsüz kim ne dersin |
shadow Nickli Üyeden Alıntı farzet ki asla ölüm yok.o zaman ölen kim,ölümsüz kim ne dersin ne sorduğunu anLamadım derim .. |
DerMakabreTanzDesVm. Nickli Üyeden Alıntı ne sorduğunu anLamadım derim .. güldürdünüz beni,yazdıklarının içinde cevabı |