![]() |
Tanrı'nın Doğum Günü (Levh-İ Mahfuz ) Okuyan ?
Yakında okumayı düşündüğüm bu kitabı okuyan arkadaşlar yorum ama özellikle özet paylaşırsanız sevinirim
|
ışıksu Nickli Üyeden Alıntı Yakında okumayı düşündüğüm bu kitabı okuyan arkadaşlar yorum ama özellikle özet paylaşırsanız sevinirim Allah tarafından bize verilen değerin farkında olalım önce. Evrenin fotoğraflarını görebilmek için neler neler yapıyor insanoğlu. Biz ise oturduğumuz yerde,bundan önce ve şimdiki fazlar bilgisiyle, yaşadığımız günlerin, Tanrı katından nasıl görüldüğünün haberlerini alıyoruz. Levh-i Mahfuz.. Varoluş planının kayıtlı olduğu korunmuş levhadır. Evet, bu çok yüksek perdeden gelen bilgiler kanalıyla evrensel dehaya dahil oluyoruz. Onu anladığımız ölçekte yaşadığımız hiçbirşey sürpriz olmuyor bize. Yaradanımızla hemfikir olmaya başlıyoruz. Evrensel deha, bizi sarsılmamız gerektiğine ikna edecek. Özetle şunu söyleyeblirim ki hakikat bilgisine hazırlıklı ol.. |
Okumaya niyetlendim ama kitabı bulamadım, öylece kaldı.
Ama okuyanlar memnun, beğenmişler. Çok ilginç bir kitap, özetini okudum, bence okumaya değer. |
e-book u yokmu bunun yav korsan forever saka yav ısıksu meraklandırdın okuyacagım sayende bulursam hele...
|
ışıksu Nickli Üyeden Alıntı Yakında okumayı düşündüğüm bu kitabı okuyan arkadaşlar yorum ama özellikle özet paylaşırsanız sevinirim oalayy kitap buymuş demek balımmm: |